spell check

dom weselny-cennik



MENU WESELNE 2019

 

 

OFERTA I

DANIA GORĄCE:

  1. Rosół z makaronem
  2. Filet z kurczaka z kurkami w sosie carbonara+ ziemniaki gotowane + surówka
  1. Polędwiczki z mintaja z warzywami
  2. Schab faszerowany w sosie z kopytkami
  3. Udko pieczone
  4. Barszcz z krokietem

 

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  1. Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami
  2. Sałatka z brokułów z kaszą jaglaną
  3. Sałata z serami
  4. Mix mięs pieczonych
  5. Roladki z szynki parmeńskiej
  6. Nuggetsy z kurczaka z dipem
  7. Śledź w oleju i rolmops
  8. Rolada z łososiem i szpinakiem
  9. Ryba w occie
  10. Marynaty
  11. Pieczywo

 

DESER: Owoce sezonowe, stół słodki (ciasta domowego wypieku i desery)

BUFET: kawa, herbata, sok, woda i inne napoje gazowane (bez ograniczeń)

 

 

KOSZT: 185 zł / osoba

Szampan na powitanie – gratis

ALKOHOL, TORT (we własnym zakresie)

_________________________________________________________

OFERTA II

DANIA GORĄCE:

  1. Zupa grzybowa z kluseczkami
  2. II Danie (podawane na półmiskach):
  • Roladki wieprzowe nadziewane pomidorami suszonymi i serem w sosie tymiankowym
  • Karkówka duszona w sosie własnym
  • Kieszonka drobiowa z brokułami w sosie
  • Ziemniaki gotowane i zapiekane
  • Surówki
  1. Sandacz z pieca z warzywami
  2. Medalion wieprzowy w sosie musztardowym
  3. Kotlet Cordon blue z szynką i serem na puree z zielonego groszku
  4. Barszcz z krokietem

 

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  1. Befsztyk tatarski
  2. Sałatka z brokułów z prażonymi ziarnami
  3. Sałata z kurczakiem
  4. Mix mięs pieczonych
  5. Carpaccio z wędzonego łososia
  6. Śledź w konfiturze z czerwonej cebuli
  7. Pieczeń ze schabu faszerowana z sosem tatarskim
  8. Sałata grecka
  9. Mix ryb smażonych z warzywami
  10. Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i serem feta
  11. Marynaty
  12. Pieczywo

 

DESER: Owoce sezonowe, stół słodki (ciasta domowego wypieku i desery)

BUFET: kawa, herbata, sok, woda i inne napoje gazowane (bez ograniczeń)

 

KOSZT: 205zł / osoba

Szampan na powitanie – gratis

ALKOHOL, TORT (we własnym zakresie)

_________________________________________________________

MENU WESELNE 2020

 

 

 

OFERTA I

DANIA GORĄCE:

  1. Rosół z makaronem
  2. Filet z kurczaka z kurkami w sosie carbonara z ziemniakami gotowanymi i bukietem surówek
  3. Pstrąg w sosie śmietanowo-warzywnym
  4. Schab faszerowany w sosie z kopytkami
  5. Udko pieczone z pieczarkami
  6. Barszcz czerwony z krokietem

 

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  1. Rolada z kurczaka z suszonymi pomidorami
  2. Sałata z rukolą i gruszką z sosem malinowym
  3. Sałata z serami z dressingiem
  4. Półmisek mięs pieczonych z żurawiną
  5. Roladki z szynki parmeńskiej
  6. Nuggetsy z kurczaka z dipem
  7. Koreczki śledziowe w oleju
  8. Roladki z łososia z serkiem
  9. Ryba w zalewie słodko-kwaśnej
  10. Marynaty
  11. Pieczywo

 

DESER: Owoce sezonowe, stół słodki (ciasta domowego wypieku i desery)

BUFET: kawa, herbata, sok, woda i inne napoje gazowane (bez ograniczeń)

 

KOSZT: 195 zł / osoba

 Szampan na powitanie – gratis

ALKOHOL, TORT (we własnym zakresie)

_________________________________________________________

 

OFERTA II

DANIA GORĄCE:

  1. Zupa grzybowa z kluseczkami
  2. II Danie (podawane na półmiskach):
  • Roladki nadziewane pomidorami suszonymi i serem w sosie tymiankowym
  • Karkówka duszona w sosie własnym
  • Kotlet de volaille z masłem i natką pietruszki
  • Ziemniaki gotowane i zapiekane
  • Bukiet surówek
  1. Pieczony sandacz z warzywami
  2. Kotlet Cordon blue z ziemniakami po staropolsku
  3. Flaki wołowe
  4. Barszcz czerwony z krokietem

 

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  1. Befsztyk tatarski
  2. Deska serów i wędlin
  3. Sałata z kurczakiem curry z sosem pomarańczowym
  4. Półmisek mięs pieczonych z żurawiną
  5. Śledź w konfiturze z czerwonej cebuli
  6. Schab faszerowany z sosem tatarskim
  7. Sałata z szynką parmeńską z sosem balsamicznym
  8. Półmisek ryb smażonych z warzywami
  9. Domowy pasztet z żurawiną
  10. Marynaty
  11. Pieczywo

 

DESER: Owoce sezonowe, stół słodki (ciasta domowego wypieku i desery)

BUFET: kawa, herbata, sok, woda i inne napoje gazowane (bez ograniczeń)

 

KOSZT: 215zł / osoba

 Szampan na powitanie – gratis

ALKOHOL, TORT (we własnym zakresie)

 


© Copyright HOTEL KRYSTYNA - Wykonanie: Studio Grafiki i Reklamy proGRAF