spell check

dom weselny-cennik



Drodzy narzeczeni,

Jeśli nadal poszukujecie miejsca na wymarzone przyjęcie weselne, Dom Weselny „Krystyna” dysponuje jeszcze wolnymi terminami w kwietniu oraz maju 2018 roku !

Z tego też względu przygotowaliśmy dla Państwa wyjątkową ofertę,  w/w miesiącach oferujemy Państwu stół wiejski z wysokiej jakości przysmakami gratis od firmy.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, propozycje menu widnieją poniżej:

Celem zweryfikowania interesującego terminu oraz poznania oferty, prosimy o kontakt.

 

 

 

OFERTA MENU WESELNE 2017/2018

OFERTA I


DANIA GORĄCE:

  1. Rosół z makaronem
  2. Filet z kurczaka otulony boczkiem w sosie borowikowym + ziemniaki gotowane + surówka
  3. Karkówka duszona z pieczarkami i kaszą gryczaną
  4. Okoń z pieca w sosie warzywnym z ryżem
  5. Barszcz z krokietem
  6. Flaki tradycyjne

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  1. Mix mięs pieczonych z dipem
  2. Sałata grecka
  3. Galaretka ozorkowa z sosem chrzanowym
  4. Śledź w oleju tradycyjny
  5. Rolada z kurczaka z bakaliami
  6. Ryba w occie
  7. Sałata z kurczakiem
  8. Pieczeń rzymska z sosem tatarskim
  9. Marynaty
  10. PIECZYWO + CHLEB WESELNY

DESER: Owoce sezonowe, stół słodki (ciasta domowego wypieku i desery)

BUFET: kawa, herbata, sok, woda i inne napoje gazowane (bez ograniczeń)

 

KOSZT: 170 zł (od osoby) 

ALKOHOL, SZAMPAN, TORT (we własnym zakresie)

____________________________________________________

OFERTA II

 

DANIA GORĄCE:

  1. Rosół z makaronem/Zupa krem pomidorowa – do wyboru
  2. Roladki wieprzowe w sosie pieczeniowo-śliwkowym + ziemniaki puree + surówka
  3. Okoń z pieca w sosie warzywnym z ryżem
  4. Karkówka duszona z pieczarkami i kaszą gryczaną
  5. Barszcz z krokietem
  6. Filet z kurczaka w sosie curry z kuleczkami ziemniaczanymi

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  1. Pieczeń rzymska z sosem tatarskim
  2. Sałatka makaronowa
  3. Śledź w oleju tradycyjny
  4. Mix mięs pieczonych z dipem
  5. Ryba w occie
  6. Sałata grecka
  7. Pasztet ze śliwką
  8. Roladki z wędzonego łososia faszerowane sosem twarogowym
  9. Galaretka ozorkowa z sosem chrzanowym
  10. Marynaty
  11. PIECZYWO + CHLEB WESELNY

DESER: Owoce sezonowe, stół słodki (ciasta domowego wypieku i desery)

BUFET: kawa, herbata, sok, woda i inne napoje gazowane (bez ograniczeń)

 

KOSZT: 180zł (od osoby)

 ALKOHOL, SZAMPAN, TORT (we własnym zakresie)

_________________________________________________________

OFERTA III

DANIA GORĄCE:

  1. Rosół z perliczki z makaronem
  2. II Danie podawane na półmiskach:
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym,
  • Karkówka duszona w sosie własnym,
  • Filet z kurczaka otulony boczkiem,
  • Ziemniaki gotowane i zapiekane,
  • Surówki
  1. Zraz wieprzowy w sosie pieczeniowo-śmietanowym z kluskami śląskimi
  2. Barszcz z krokietem
  3. Sandacz z pieca zawijany łososiem z warzywami
  4. Gulasz z jelenia

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  1. Tatar z łososia
  2. Rolada drobiowa z bakaliami
  3. Pasztet ze śliwką z sosem chrzanowym
  4. Sałata z kurczakiem
  5. Mix mięs pieczonych  z dipem
  6. Ryba w occie
  7. Tymbaliki z łososiem
  8. Sałata z serami
  9. Caprese z sosem balsamicznym i bazylią
  10. Marynaty
  11. PIECZYWO + CHLEB WESELNY

DESER: Owoce sezonowe, stół słodki (ciasta domowego wypieku i desery), fontanna czekoladowa

BUFET: kawa, herbata, sok, woda i inne napoje gazowane (bez ograniczeń)

 

KOSZT: 200zł (od osoby)

Szampan na powitanie – gratis

ALKOHOL, TORT (we własnym zakresie)

 

 

 

 

MENU WESELNE 2019

 


OFERTA I

DANIA GORĄCE:

  1. Rosół z makaronem
  2. Filet z kurczaka z kurkami w sosie carbonara+ ziemniaki gotowane + surówka
  1. Polędwiczki z mintaja z warzywami
  2. Schab faszerowany w sosie z kopytkami
  3. Udko pieczone
  4. Barszcz z krokietem

 

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  1. Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami
  2. Sałatka z brokułów z kaszą jaglaną
  3. Sałata z serami
  4. Mix mięs pieczonych
  5. Roladki z szynki parmeńskiej
  6. Nuggetsy z kurczaka z dipem
  7. Śledź w oleju i rolmops
  8. Rolada z łososiem i szpinakiem
  9. Ryba w occie
  10. Marynaty
  11. Pieczywo

 

DESER: Owoce sezonowe, stół słodki (ciasta domowego wypieku i desery)

 

BUFET: kawa, herbata, sok, woda i inne napoje gazowane (bez ograniczeń)

 

 

KOSZT: 185 zł / osoba

Szampan na powitanie – gratis

ALKOHOL, TORT (we własnym zakresie)

_________________________________________________________

OFERTA II

DANIA GORĄCE:

  1. Zupa grzybowa z kluseczkami
  2. II Danie (podawane na półmiskach):
  • Roladki wieprzowe nadziewane pomidorami suszonymi i serem w sosie tymiankowym
  • Karkówka duszona w sosie własnym
  • Kieszonka drobiowa z brokułami w sosie
  • Ziemniaki gotowane i zapiekane
  • Surówki
  1. Sandacz z pieca z warzywami
  2. Medalion wieprzowy w sosie musztardowym
  3. Kotlet Cordon blue z szynką i serem na puree z zielonego groszku
  4. Barszcz z krokietem

 

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  1. Befsztyk tatarski
  2. Sałatka z brokułów z prażonymi ziarnami
  3. Sałata z kurczakiem
  4. Mix mięs pieczonych
  5. Carpaccio z wędzonego łososia
  6. Śledź w konfiturze z czerwonej cebuli
  7. Pieczeń ze schabu faszerowana z sosem tatarskim
  8. Sałata grecka
  9. Mix ryb smażonych z warzywami
  10. Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i serem feta
  11. Marynaty
  12. Pieczywo

 

DESER: Owoce sezonowe, stół słodki (ciasta domowego wypieku i desery)

 

BUFET: kawa, herbata, sok, woda i inne napoje gazowane (bez ograniczeń)

 

KOSZT: 205zł / osoba

Szampan na powitanie – gratis

ALKOHOL, TORT (we własnym zakresie)


© Copyright HOTEL KRYSTYNA - Wykonanie: Studio Grafiki i Reklamy proGRAF